SPEAK OUT 2017

 
 

Ebben az évben az angol fejlesztésén túl egy másik fontos területen is szeretnénk segítséget nyújtani, ha egyetemista illetve főiskolás vagy. (Fontos tudni, hogy az extra opció igénybevétele nem jelent extra költséget számodra, és az angol gyakorlásától sem foszt meg téged!)


Az opció az alábbi három időpontban érhető el:

  1. július 8. (szombat) - július 14. (péntek)

  2. július 15. (szombat) - július 21. (péntek)

  3. július 22. (szombat) - július 28. (péntek)


Az extra opció: ÉRZELMI INTELLIGENCIA FEJLESZTŐ HÉT

A Speak Out több multinacionális céggel is kapcsolatban áll. Ezeknek a vállalatoknak a vezetői egybehangzóan állítják, hogy az egyetemről kikerülő emberek gondolkodásmódja alapjaiban eltér attól, amit ők szeretnének látni az ideális munkavállalókban. Ha megnézed az álláshirdetéseket, olyan kifejezéseket láthatsz, mint "csapatmunka", "önmotiváció" vagy "vezetői kvalitások". Ha két potenciális jelölt szakmai tudása közel megegyezik, gondolkodás nélkül azt fogják felvenni, aki legalább már hallott azokról a dolgokról, amit összefoglaló néven úgy hívnak, hogy "Érzelmi intelligencia".


Mivel több éve sikerrel rendezzük meg az egyetemeken az "Érzelmi intelligencia Szemináriumot", ezért úgy látjuk, elérkezett az idő, hogy a Speak Out is kivegye a részét ebből a területből. Ha olyan egyetemista vagy főiskolás vagy, aki az angol tudáson túl a 21. századi angolszász munkakultúra egyik alappillérét, az érzelmi intelligenciát is szeretnéd a Speak Out-on megszokott őrületes buli hangulatában kicsit jobban megismerni, gyere el a Balatonra idén júliusban!


Ha szeretnél a jövőben helyzeti előnnyel indulni a munkakeresésben, itt a helyed! Azon túl, hogy felkészítünk rá, hogy meg merj szólalni angolul, megmutatjuk azt is, hogy milyen gondolkodású embereket keresnek a tőlünk nyugatabbra élő cégek. A jelentkezéshez kattints ide!

 

újdonság - EXTRA opció egyetemistáknak és főiskolásoknak!

Regisztrációval kapcsolatos kérdések, tudnivalók:


speakout@fek.huHa meg szeretnéd tudni, miben egyedülálló a táborunk, kattints a MEGLEPETÉS oldalra!

FRIENDSHIP

SPORT

FUN