SPEAK OUT 2017

 
 

Ezen a nyáron amerikai diákokkal tölthetsz egy hetet a Balatonnál egy beszédcentrikus angol táborban! Lehetőséged lesz olyan témákról beszélgetni egy másik kultúrában élő diákokkal, mint pl. a szerelem, a szex, a jövő, a házasság, értékek, életfilozófiák, vagy bármi, ami kapcsolódik az érdeklődési körödhöz!


Kiknek szól a Speak Out?

Olyan 15 és 22 év közötti fiataloknak, akik szeretnék a gyakorlatba ültetni a már meglévő (legalább alapszintű) angol tudásukat. (Ez azért fontos, mert az amerikai diákok egy szót sem tudnak magyarul...)


Ha egyetemista/főiskolás vagy, akkor két extra opciót is választhatsz az angol tanulás közben. Ha ide kattintassz, akkor többet is megtudhatsz arról, hogy hogyan használhatod ezt a hetet az érzelmi intelligenciád fejlesztésére, esetleg arra, hogy felkészülj egy külföldi ösztöndíjra vagy munkára!


Mit kell még tudni?

A hét során különböző programokon vehetsz részt kis csoportban, nagy csoportban, illetve lesz még lehetőség átfogó képet kapni az amerikai kultúráról: lesz kultúrest, sportdélután, és személyes időtöltés is a diákokkal.


Az amerikai diákok keresztények, akiket a Fiatalok az Élet Küszöbén keresztény diákszervezet hívott meg. Ezzel együtt nem kell kereszténynek lenned, vagy a kereszténységgel egyetértened ahhoz, hogy élvezd a tábort.


Hol lesz a tábor?

A Speak Out Keszthelyen lesz, mindössze öt percre a Balatontól. A tábor szombat délután kezdődik, és a következő péntek délelőtt ér véget. Az első étkezés vasárnap reggel, az utolsó pénteken reggel lesz.


Mennyibe fog kerülni?

A tábor teljes költsége 35.000 Ft. Ez magába foglalja a napi háromszori étkezést öt napon keresztül (és a hatodik napi reggelit) illetve a szállást hat éjszakára.


7000 Ft előleget a jelentkezéskor, a fennmaradó 28.000 forintot pedig a helyszínen készpénzben kell kifizetni. (Arra is van mód, hogy ha valaki nem akar nagyobb összegű készpénzt vinni magával , akkor a tábor teljes költségét átutalással előre rendezheti a 11701004-20113764 számú OTP számlaszámon.)


A 7000 forintos előleg visszatérítése nem áll módunkban, viszont Magyarországon egyedülálló módon 24 órás pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, amelyről több információt ide kattintva tudhatsz meg!


Mit kell még tudni?

A részvétel feltétele, hogy a tájékoztató átolvasása után a házirendet is megismerd, és elfogadd az abban foglaltakat, valamint, hogy a táborba érkezéskor a teljes részvételi díjat rendezd, és a törvényes képviselőd által kitöltött és aláírt nyilatkozatot adj át arról, hogy egészséged megfelelő.


Amennyiben kiskorú gyerekekről van szó, a részvételhez (és személyes adatainak kezeléséhez, felhasználásához) a szülő, illetve gondviselő a fentiekben rögzített feltételek elfogadásával, tudomásul vételével járul hozzá.


Ezekről többet ide kattintva olvashatsz.Rólunk mondták:


"I liked tutor time, cause we talked about a lot of interesting topics."  


"The best was sports day. I tried nearly all of the sports I could."


"Everything was fantastic. It was really cool!"

SPEAK OUT angoltábor 2017-ben is!!!

Regisztrációval kapcsolatos kérdések, tudnivalók:


speakout@fek.huHa meg szeretnéd tudni, miben egyedülálló a táborunk, kattints a MEGLEPETÉS oldalra!